Voorpagina

Welkom aan boord van De Cornelia!

De Cornelia, ooit een stoer werkschip, werd in de jaren tachtig verbouwd tot een unieke woonboot. Vier seizoenen per jaar genieten we van de rust en landelijkheid hier op onze bijzondere plek in Amsterdam-Noord.

Wonen in een metropool én buiten leven met de elementen. Roeien en zwemmen of wandelen in het bos pal aan de andere kant van de loopplank.

En met slechts twintig fiets- of metro- minuten staan we middenin de pracht en reuring van onze geliefde stad.

Privacy en ruimte

Het speciale Cornelia-gevoel delen we graag met je. Om te beginnen betekent dat veel privacy. Om die reden zijn we ook een ‘Boat, no breakfast’.

De twee ruime, comfortabele hutten hebben elk hun eigen thema en sfeer. New Navy is in maritieme stijl. Old Amsterdam heeft een knipoog naar de Gouden Eeuw.

Omdat je de gemeenschappelijke ruimtes met elkaar deelt is De Cornelia ideaal voor families, stellen en vriendengroepen. Ook voor collega’s op werkreis, die de standaard zakenhotels liever links laten liggen, is ons schip een leuk alternatief.Locatie

De Cornelia ligt aangemeerd aan de Nieuwendammerkade in Amsterdam-Noord. Aan de rand van het Vliegenbos, met om de hoek het oude dijkdorp Nieuwendam.

Een korte wandeling door het bos, of over de gezellige Nieuwendammerdijk, brengt je bij bushaltes, en iets verderop ligt het station van de Noord-Zuidlijn, waarmee je snel in de Amsterdamse binnenstad kunt zijn.

Als je Amsterdam en het prachtige nabijgelegen Waterland écht wil verkennen, kunnen we je zeer aanraden fietsen te huren. Amsterdam is immers de fietshoofdstad van Europa!


Tarieven

Twee hutten (4 bedden) v.a. € 280,–
Prijzen per nacht, inclusief BTW, exclusief 12,5% toeristenbelasting.

Het minimum verblijf is drie dagen.

Het schip is minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.
De steile trappen in het schip kunnen een belemmering zijn voor mensen die slecht ter been zijn.


Reserveren

Op de kalender kan je zien wanneer de hutten op De Cornelia beschikbaar zijn.

Calendar Updated on February 29, 2024 at 03:32 am
Available
Unavailable
maart 2024
SunMonTueWedThuFriSat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Bezet

Stuur een mail aan en laat ons weten wanneer je wil komen.

We sturen je dan een voorlopige reserveringsbevestiging, met naast praktische informatie over onder meer inchecken, ook betaalgegevens. Na betaling is je boeking definitief.


Theme: cornelia by GRAFX MFG.